Värdet för allmänläkare

Vi erbjuder primärvårdspersonal ett verktyg för att undersöka arytmi, sömnapné och blodtryck. Tjänsteplattform för fjärrdiagnostik innehåller många fördelar

 

 

Värdet för allmänläkare innefattar

 1. Hjälp dina patienter i första vårdkontakten
 2. Utmärkt medicinsk kvalitetsdiagnos inom fem dagar
 3. Lägre diagnoskostnad
 4. Fler diagnostiserade patienter, fler räddade liv
 5. Bättre kundupplevelse
 6. Enkel att använda
 •  Istället för att behöva lita på patientens egna beskrivning av symptomen och avgöra vilka vårdbehov som finns, får du som allmänläkare tillgång till snabb, kostnadseffektiv fjärrdiagnostik av hög medicinsk kvalitet.
 • Samtidigt undviker du de långa väntetider och extra kostnader som specialistundersökningar medför.
 • Fjärrdiagnostik är betydligt snabbare än specialistdiagnoser. Med våra tjänster får allmänläkaren utlåtanden tillbaka inom fem arbetsdagar från dess att vi mottagit patientens data.

Ladda ner Guiden till Fjärrdiagnostik.

Guiden innehåller praktisk information om fjärrdiagnostik i ett nötskal, t.ex.:
 • Hur fjärrdiagnostik fungerar vid diagnos av flera folksjukdomar
 • Hur fjärrdiagnostik påverkar vårdorganisationen, patienten och allmänläkaren

Hur kan du komma igång med fjärrdiagnostik

 • Fjärranalys skapar trygghet för patienter och säkrare remisser för allmänläkare. I de flesta fall föredrar patienter fjärrdiagnos framför undersökning på klinik.
 • Utrustningen och den webbaserade programvaran är mycket enkla att använda – en snabb och överkomlig lösning. Ingen särskild expertis krävs av behandlande sjuksköterskor och allmänläkare, grundläggande datorkunskaper räcker
 • Driftskostnaderna är låga, eftersom kostnaden avgifterna är knutna till den faktiska användningsgraden. Inga tunga investeringar eller komplicerade implementeringsprojekt krävs för att sätta igång.

Som pionjärer inom fjärrdiagnostik har vi så här långt levererat över 170 000 utlåtanden om EKG, sömnapné och blodtryck. Vi har etablerat ett omfattande nätverk av allmänläkare, specialister och vårdorganisationer i Finland, Sverige, Storbritannien och Nordirland.. Vår tjänsteplattform används av omkring 300 vårdinrättningar, samt ledande kardiologer och specialister på luftvägarna.

Mera  information om vår tjänstemodell och tjänsteprodukter hittar du här:

Hur våra tjänsteprodukter fungerar

Våra referenser

Kontakta oss

Värdet för patienter 

Värdet för vårdorganisationen 

Värdet för IT-avdelningen 

Har du frågor?

Vänligen kontakta oss antingen genom att lämna ett meddelande via formuläret nedan eller kontakta John Holmberg, Client Services Manager, john.holmberg(at)remotea.com, tel. 46 (0) 8 28 03 02.

Top